27.03.2020 | Organitza Formació i Treball

Arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, Formació i Treball ha engegat la campanya ‘No ens oblidem de tu’ de recollida d’aliments pels col·lectius vulnerables.

El menjar es distribueix en format fresc, en lots o en safates compostables ja cuinades a gairebé 800 persones en risc. A la província de Barcelona està facilitant  àpats diaris a més de 375 persones i a Tarragona uns 200. Aquestes xifres suposen per ara un 68% més que abans de declarar-se l’estat d’alarma i previsiblement aniran en augment durant les properes setmanes.

Per aquest motiu l’entitats es posa a disposició d’aquelles empreses de distribució alimentària, hotels, càterings o restaurants que no poden donar una sortida als seus productes alimentaris, a causa de les mesures establertes per l’Estat d’alarma per aturar l’expansió de laCOVID-19. En la seva infrastructura, Formació i Treball disposa de càmeres frigorífiques, congeladors industrials i vehicle isotèrmic per recollida de peribles i no peribles.

Com ajudar?

  • Aportant aliments frescos (en especial peix, carn, fruita i verdura) així com aliments no peribles (en especial llegums, pasta, arròs, verdures envasades, oli, farina i sucre).
  • Només plats preparats que disposin de: nom del plat, ingredients, al·lèrgens, data de producció, data de caducitat i registre sanitari.
  • En cas que hi hagués opció de portar-ho a la seva seu (amb avís previ, Ramon Llull, 430-438, 08930 Sant Adrià de Besòs), hauria de ser amb totes les mesures preventives indicades pel govern.
  • Contacte: Alexandra González: alexandra@formacioitreball.org / 608663653

Recommended Posts