20180405_mesEficients05.04.2018 | Organitza mésEficients

La cooperativa mésEficients està creada per cinc socis formats en el programa de lluita contra la pobresa energètica de l’Ajuntament de Barcelona. Ofereix serveis d’estudi, diagnosi i assessoria en eficiència energètica. A més, gestiona canvis de tarifes, de tipus de potència contractada o d’empresa comercialitzadora i fa el seguiment de la implementació dels canvis necessaris detectats en la diagnosi.

Treballa per tota l’àrea metropolitana de Barcelona i si fos necessari, es podria acordar el desplaçament a un altre territori.

Què és l’eficiència energètica?

Consumir l’energia amb eficiència vol dir reduir els costos energètics, millorar les instal·lacions i reduir les emissions de CO₂  sense perdre confort. Així, en el cas d’una empresa o comerç, es tracta de millorar la seva competitivitat.

Què és una diagnosi energètica?

És el resultat d’un estudi tècnic sobre el potencial d’optimització d’energia que té una llar, una empresa, un comerç o una comunitat veïnal. És a dir, és el punt de partida per millorar l’eficiència energètica. Ens indica l’estat de les instal·lacions, dels aïllaments i del tipus de contractació actual que té l’usuari i ens diu què i com es podria canviar per tal de consumir menys energia i d’estalviar en les factures de subministraments.

Presentació mésEficients

Recommended Posts