20180406_Converses-pedagogiques06.04.2018 | Organitza El Llindar

La Fundació El Llindar inicia el cicle ‘Converses pedagògiques’ amb la presentació de l’estudi L’èxit més enllà del rendiment el 10 d’abril a les 18.30h a la sala Harmonia de l’Hospitalet de Llobregat (Pl. Josep Bordonau i Balaguer 6). L’estudi dirigit per Aina Tarabini, doctora en Sociologia, investigadora i professora a la Universitat Autònoma de Barcelona, se centra en l’activitat i l’experiència de l’entitat. S’hi presentaran els resultats de la recerca duta a terme els darrers dos anys pel Grup de recerca Globalització, educació i política social (GEPS) de la UAB.

L’acte se centrarà una conversa entre Aina Tarabini i Eugenio Díaz (Fundació Cassià Just) i el tancarà l’alcaldessa de l’Hospitalet, Sra. Núria Marín.

 

El Llindar lliurarà el document ‘CONMIGO no vas a poder: experiència metodològica d’El Llindar’ a tots els assistents.

Cal confirmar assistència al correu jara@elllindar.org.

Previ a l’acte, a les 18h, El Llindar convida a que tots aquells mitjans interessats puguin adreçar qüestions relacionades amb l’èxit educatiu tant a la Dra. Aina Tarabini com a la Directora General d’El Llindar, la Sra. Begonya Gasch. En aquell moment es lliurarà una còpia amb les principals conclusions de l’estudi que es presenta.

Nota de premsa

 

 

 

Recommended Posts