'Construeix-te', Fundació Comtal05.04.2017 | La Fundació Comtal proposa una nova edició dels cursos de formació i capacitació ‘Construeix-te‘, dirigit a joves de 16 a 21 anys que no estudien ni treballen. Aquesta edició està dedicada a la fusteria, la pintura i l’electricitat. Els requisits per a poder accedir-hi són tenir entre 16 i 21 anys i parlar i entendre el castellà. Les classes es duran a terme de dilluns a divendres en horari de matí durant els mesos de maig a juliol.

Es farà una sessió informativa el 6 d’abril a les 10.30h a la seu de la fundació (Forn de la Fonda 5, Barcelona). Cal inscriure’s trucant als telèfons 93.319.98.55  o 637.597.103  o adreçar-se a coordinacioformacio@comtal.org.
La persona de contacte és Laura Amador.

‘Construeix-te’

Les formacions impartides dins del programa ‘Construeix-te’ miren d’afavorir la inserció laboral dels participants i els proporcionen un tastet d’alguns oficis, combinant l’aprenentatge en competències tècniques, l’orientació professional i el servei a la comunitat. D’aquesta manera, tenen l’oportunitat d’iniciar-se en el món professional i integren els valors del treball i l’esforç, mentre es comprometen amb l’entorn. Els joves posen en pràctica els seus coneixements prestant un servei gratuït a totes aquelles associacions, organitzacions socials, escoles i entitats públiques o privades que ho necessiten. Tot el procés de preparació i realització del servei es porta a terme amb la supervisió del professor expert en rehabilitacions i amb l’acompanyament d’un educador/a referent dels joves.

 

Recommended Posts