Cartell XIII Jornades FEPA05.04.2017 | La Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) organitza les XII Jornades FEPA ‘Joves i Participació: 18 anys caminant plegats’, dijous 8 de juny de 9 a 17h i divendres 9 de juny de 10 a 14h, a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (Melcior de Palau 140).

Les jornades coincideixen amb la celebració del divuitè aniversari de la FEPA i volen ser un espai de trobada i de diàleg entre entitats federades a FEPA i d’altres que hi vulguin participar, administracions públiques, món de la recerca, estudiants que desenvolupen la seva formació en àmbits de ciències socials i, enguany, amb la presència dels i les joves.

Un dels seus objectius que plantegen és el de reflexionar sobre la realitat del moment actual d’aquest col·lectiu de joves i fer palesa la importància que tenen les polítiques d’emancipació en la joventut extutelada. El fet que sigui el divuitè aniversari de la FEPA, número que coincideix amb la majoria d’edat, que és quan els i les joves comencen una nova etapa de la seva vida, aporta molt simbolisme a les jornades.

La FEPA compta amb més de 60 entitats federades i diferents delegacions territorials arreu de l’Estat, on es desenvolupen programes per a joves en procés d’emancipació des de les entitats membres.

 

Recommended Posts