Convocatòria programa pilot de La Confederació10.03.2017 | La Confederació ha obert la convocatòria per al Programa pilot d’acompanyament a la millora de la participació interna i gestió democràtica a les organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya.

Amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, La Confederació busca aprofundir en  la promoció de models de gestió propis de l’Economia Social.

L’objectiu del programa és enfortir el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones a través de la promoció de models de governança democràtica.

En aquest marc, es proposa desenvolupar una prova pilot amb la voluntat d’acompanyar, sistematitzar i reforçar els processos de participació interna i gestió democràtica a les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Per fer-ho, La Confederació obre una convocatòria per seleccionar 6 organitzacions que tinguin voluntat de participar en el Programa. S’hi pot presentar qualsevol entitat del Tercer Sector, amb activitat econòmica i un mínim de 20 persones contractades, que treballi en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

El termini de presentació de sol·licituds es tanca el 24 de març a les 13h.

Formulari de sol·licituds | Més info.

Recommended Posts