20181210_Digital-welcome10.12.2018 | Organitza Colectic

S’han obert les inscripcions per a la 2ª edició Digital Welcome, un curs que s’adreça a persones refugiades, demandants d’asil i migrades, d’entre 16 i 30 anys i que incorpora la filosofia maker. El curs es durà a terme de forma intensiva del 7 de gener al 7 de març, de dilluns a dijous de 10 a 13h, .

Es tracta d’una formació molt pràctica, de 100 hores presencials distribuïdes en 4 assignatures:

  • Programació amb Scratch: aprèn els coneixements bàsics per programar i incorpora competències bàsiques com matemàtiques o lògica.
  • Periodisme digital: aprèn a fer i editar entrevistes en vídeo amb el teu telèfon mòbil. Aquestes entrevistes et permetran conèixer el teu territori.
  • Storytelling: crea les teves històries digitals utilitzant programes d’edició de fotografia, àudio i vídeo. Aprèn a utilitzar el poder de la paraula.
  • Tècniques de dinamització i empleabilitat: aprèn a dinamitzar grups de joves, resoldre conflictes, etc. Podràs convertir-te en monitor de robòtica!

També inclou unes petites pràctiques en entorns educatius reals i taller d’avaluació de competències personals al finalitzar la formació.

Inscripció oberta a través d’aquest formulari.

Recommended Posts