20181210_Narrar-la-fam10.12.2018 | Organitza Acció contra la fam i Reporters sense fronteres

El seminari Narrar la guerra – Narrar la fam’ tindrà lloc els dies 10 i 11 de desembre a Barcelona.

De la mà d’experts, es buscarà unir formació, informació i reflexió al voltant del paper de la fam com a causa, arma i conseqüència del conflicte armat en el marc del Dret Internacional Humanitari, la intervenció humanitària i la necessària tasca informativa.

Programa

Dilluns 10 de desembre de 18 a 20.30h.

Projecció del documental ‘Lucha de Gigantes’ als Cines Renoir (Floridablanca 135, Barcelona). El film pretén posar veu i rostre als i les GEGANTS que, arreu del món, lluiten contra la FAM i les seves conseqüències. Els  Gegants, identificats per equips d’Acció contra la Fam i fotoperiodistes experts han utilitzat telèfons mòbils per explicar-nos, sense intermediaris ni filtres, la seva lluita. Amb ells la reconeguda periodista Àngels Barceló, l’escriptor i periodista Martín Caparrós i el catedràtic José Esquinas ens proposen un viatge al cor de la nostra incoherència i frustració amb l’ànim de sumar-nos a la lluita contra la FAM, en un crit comú de ràbia i esperança.

Dimarts 11 de desembre de 10h a 14h. 

Seminari per a professionals de la informació al Palau Macaya (Pg. Sant Joan, Barcelona). De la mà d’experts, buscarem unir formació, informació i reflexió al voltant del paper de la fam com a causa, arma i conseqüència del conflicte armat en el marc del Dret Internacional Humanitari, la intervenció humanitària i la necessària tasca informativa.

Més informació en aquest enllaç.

 

Recommended Posts