Nova edició dels cursos ACCEM de llengua i cultura espanyoles per persones immigrades31.08.2016 | Accem posa en marxa una nova edició de la formació online de castellà i cultura espanyola adreçada a persones immigrades interessades a obtenir la nacionalitat.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte ‘Siempre hay tiempo’, que vol apropar la llengua i el coneixement de la societat i la cultura espanyoles a persones estrangeres residents a l’Estat, mitjançant accions formatives que contemplen mesures de conciliació i l’ús de les TIC.

Per aquesta edició s’ofereix un curs de castellà bàsic (A2) i un de coneixement constitucional i sociocultural que comencen dilluns 5 de setembre. Un altre curs més avançat de llengua i cultura comença dilluns 12.

La inscripció ja està oberta i es poden consultar les guies didàctiques de cada curs. La formació és gratuïta i l’alumnat rep un certificat de participació en completar el curs. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons d’Asil, Migració i Integració.

Recommended Posts