Formació femarec27.05.2016 | Femarec oferta cursos de formació ocupacional per a persones en atur o en actiu, i per persones amb discapacitat que estiguin a l’atur. La finalització de les formacions permet obtenir un certificat de professionalitat.

L’entitat ofereix formació de Nivell 1 amb activitats d’auxiliar de comerç, i de nivell 2, de gestions de residus urbans i industrials. Aquesta última s’adreça a persones amb graduat en ESO, Certificat de Professionalitat del nivell 1 o del mateix nivell, Certificat de superació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà o Certificat de superació de la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 o 45 anys. D’altra banda, les persones amb discapacitat poden cursar les formacions  d’auxiliar d’empleat d’oficina i de mosso de magatzem i reposador/a.

Els horaris varien en funció de la formació i els grups que es creïn. El termini d’inscripció finalitza divendres 3 de juny. Per a més informació, contacteu Femarec per telèfon al 93 243 72 72 o per correu electrònic a dpch@femarec.cat.

Recommended Posts