integrasons_lamarina L’associació Integrasons organitza amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social LaCaixa un concert de l’Orquestra de La Marina que dona el tret de sortida als concerts del 2017. Tindrà lloc el 3 de març a les 19h al CaixaFòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8) i el repertori comptarà amb un total de sis peces de creació comunitària i improvisacions que seran interpretades amb la banda de cordes Eclectic Colour Orchestra. Dirigirà l’espectacle el director del projecte i d’Integrasons, Pablo Persico.

L’Orquestra de La Marina està formada per nens i nenes de les escoles Bàrkeno, Can Clos, Seat, Enric Granados, El Polvorí, Ramón Casas, Pau Vilà i l’Esplai El Submarí, i algunes de les cançons del concert estaran conduïdes pels propis alumnes, que aquest cop comptaran també amb la participació de la big band de corda Electric Colour Orchestra.

L’entrada per a la funció és lliure i gratuïta, i es poden demanar les entrades prèviament a info@integrasons.com. Els mitjans que ho desitgin podran enregistrar fotografies i gravacions i concertar entrevistes amb els protagonistes prèvia petició al correu electrònic premsa@integrasons.com.

Recommended Posts