20190715_Ruta-estiu-Arrels15.07.2019 | Organitza Arrels Fundació

Aquest estiu, Arrels Fundació us convida a passejar per l’Eixample i Ciutat Vella de la mà d’una persona que ha viscut al carrer, com el Juan Carlos, el Manuel (rutes en castellà) o l’Udo (rutes en anglès o alemany), i apropar-vos a la seva història i conèixer els espais que han marcat la seva experiència. És una oportunitat per descobrir amb amics i familiars una altra cara de Barcelona i els recursos que existeixen per a les persones sense llar.

L’objectiu és fer una passejada diferent a les habituals rutes turístiques mentre descobriu històries de vida i iniciatives que treballen per fer possible #ningúdormintalcarrer a la ciutat. Per això, si teniu amics estrangers que visiten Barcelona aquest estiu, acompanyeu-los a fer aquesta ruta que els deixarà petjada. Ho fareu de la mà de l’Udo, que ha viscut més de mig any al carrer, i parla anglès i alemany.

Les visites en castellà es fan de dimarts a divendres en horari de matí i les visites en anglès i alemany es fan de dilluns a divendres en horari de matí i de dilluns a dijous en horari de tarda. La ruta dura una hora i mitja aproximadament.

Els grups d’entre 3 i 9 persones tenen un preu de 20 euros per persona i els grups d’entre 10 i 15 participants de 15 euros. Per fer reserves, adreceu-vos a comunicacio@arrelsfundacio.org.

 

 

 

 

Recommended Posts