20190715_Empren-social15.07.2019 | Organitza Tandem Social i Fundació Agbar

S’han obert les inscripcions per a la primera edició del programa EMPRÈN SOCIAL, el programa d’emprenedoria social impulsat per la Fundació Agbar i coordinat per Tandem Social, que té per objectiu accelerar projectes o idees sostenibles que plantegin solucions per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona.

S’hi poden inscriure tots aquells emprenedors, empreses joves o entitats que presentin projectes que tinguin com a primer objectiu contribuir a la resolució d’algun d’aquests tres reptes socials: fomentar l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social; lluitar contra la pobresa i oferir oportunitats educatives.

La Fundació Agbar oferirà als projectes seleccionats formació en el seu àmbit, assessorament expert i visibilitat social per consolidar els seus models de negoci i el seu impacte social. El programa EMPRÈN SOCIAL es durà a terme del 14 d’octubre del 2019 al 20 de març del 2020, a través de sessions participatives, pràctiques adaptades als participants, amb grups de treball col·laboratius, i també mitjançant l’acompanyament individual, amb un assessorament personalitzat.

Dates clau:

  • Període d’inscripció: del 8 de juliol al 8 de setembre del 2019
  • Procés de selecció: del 9 de setembre al 8 d’octubre del 2019
  • Duració del Programa: del 14 d’octubre del 2019 al 20 de març del 2020

Recommended Posts