20160622_master22.06.2016 | L’Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona organitzen la segona edició del Màster d’Estudis Avançats en Exclusió Social que s’impartirà del setembre de 2016 al juny de 2017, amb l’objectiu de promoure investigacions i pràctiques socials especialitzades que puguin donar resposta a les necessitats i als drets bàsics de les persones en l’estat del benestar.

El cos docent del màster està format per professors de disciplines com l’antropologia, l’educació social i el treball social de la UB, la UOC i el Campus Docent Sant Joan de Déu. També hi intervindran professionals de les entitats com Xavier Orteu, director d’Insercoop, i Joan Uribe, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials.

El màster està dirigit a titulats amb formació universitària en l’àmbit social (treball social, psicologia social, sociologia,
antropologia i equivalents), en l’àmbit educatiu (educació social, pedagogia, psicopedagogia i equivalents) i en l’àmbit de la salut (infermeria i equivalents), així com altres titulats que acreditin una trajectòria professional centrada en l’àmbit social, educatiu i/o sanitari.

La formació abordarà el disseny i el desenvolupament d’investigacions multidisciplinàries, l’anàlisi i avaluació institucional i comunitària de programes i projectes de prevenció i atenció a persones i col·lectius en situació d’exclusió i la direcció i gestió d’equips multidisciplinaris que treballin per la integració social.

El termini de formalització de la preinscripció finalitza el 30 de juny. La documentació necessària, calendari i requisits ja estan publicats.

Recommended Posts