Escola d'estiu UPEC22.06.2016 | La nova edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, sota el lema ‘Entre les places i els palaus’, es desenvoluparà del 29 de juny a l’1 de juliol a la Sala de les Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica 10, Barcelona).

Dimecres 29, de 12 a 14h tindrà lloc una taula rodona sobre ‘Treball, precarietat i pobresa’, amb la participació de Teresa Crespo com a portaveu de la Plataforma Pobresa Zero-Justícia Global, Eduard Jiménez, economista i consultor en polítiques socials, i Daniel Raventós, professor d’economia de la Universitat de Barcelona.

A l’escola d’estiu es reflexionarà sobre temes molt diversos com ara les relacions entre Catalunya i Espanya, el canvi climàtic, la classe intel·lectual i la política, entre altres. També es debatrà sobre el balanç del primer any de Govern local a molts municipis catalans i sobre els resultats de les eleccions generals del 26J.

Alguns dels ponents destacats són Juli Fernàndez, Joan Carles Gallego, Camil Ros, Ernest Urtasun, Xavier Domenech, Dolors Sabater, Borja de Riquer, Montserrat Duch, Javier Pérez Royo, Vicenç Navarro, Miquel Iceta, Anna Gabriel, Daniel Raventós, Oriol Junqueras.

La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins dimarts 28 de juny. Per a més informació consulteu el programa complet.

 

Recommended Posts