20200310_Premis-La-Confederacio11.03.2020 | Organitza La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya

La Confederació convoca la tercer a edició dels Premis La Confederació per reconèixer les bones pràctiques desenvolupades per les organitzacions per avançar cap a una gestió més democràtica i de transformació social. Hi poden participar les entitats del tercer sector social amb activitat econòmica que treballen en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Us hi podeu presentar en les següents categories:

1. Governança democràtica: iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica en una de les dimensions següents:

  • A. 1. Espais i metodologies innovadores que tinguin com a finalitat promoure la participació en la presa de decisions de les persones involucrades en l’organització (treballadores, sòcies, persones ateses, comunitat, etc.).
  • A. 2. Experiències de participació de les persones ateses de l’organització en la definició dels serveis.

2. Transformació social: iniciatives transformadores per a la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un elevat component de retorn social a través de la prestació de serveis en una de les dimensions següents:

  • B.1. Innovació en nous productes i serveis a les persones, amb una incidència destacada en la transformació de la societat.
  • B.2. Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat.

Es concedirà un premi de 2.500 € per cadascuna de les subcategories. A més, totes les iniciatives presentades que compleixin els criteris de selecció i valoració establerts entraran a formar part d’un recull de bones pràctiques de gestió democràtica i de transformació social.

Per a més informació, adreceu-vos al correu premis@laconfederacio.org

El termini per a la presentació de candidatures es tancarà el 20 de març a les 17h.

Bases Premis La Confederació 2020 (PDF)

Formulari de presentació de candidatures

Recommended Posts