20181015_Quiero-verte17.10.2018 | Organitza Cepaim

L’acte de presentació de la campanya de prevenció i detecció del racisme i la xenofòbia Quiero verte tindrà lloc a Barcelona el 30 d’octubre a les 10h a la Sala d’actes del Centre Cívic Besòs (Rbla. Prim 87).

La jornada compta amb un programa de presentació que té com a objectiu, transferir metodologies i eines didàctiques per a la prevenció d’actituds xenòfobes i racistes en els nostres àmbits de socialització, concretament en l’àmbit familiar i educatiu, visibilitzant l’impacte que té la discriminació i els incidents d’odi cap a les víctimes, i quin tipus de seqüeles deixa en nens i nenes que la pateixen. El programa ofereix una revisió de les nostres actituds i pràctiques individuals i col·lectives, començant per la promoció dels drets humans en relació a l’actualitat del racisme i la xenofòbia a Espanya i a Europa.

Programa (PDF)

Taula de presentació

  • Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Generalitat de Catalunya
  • Lola López, Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Ajuntament de Barcelona

Presentació de la campanya | L’espot de la campanya ‘Quiero verte’ i recomanacions del seu ús com a eina de
sensibilització i prevenció del racisme i la xenofòbia

  • Daniel Lavella, director de la campanya

L’ impacte del racisme i la xenofòbia en els àmbits privats i les seves conseqüències en els espais familiar i educatiu. Material didàctic de la campanya de prevenció contra la xenofòbia i el racisme ‘Quiero verte’

Recommended Posts