Anuari de l'Ocupació de La Confederació13.04.2016 | Dijous 28 d’abril, a les 12h, tindrà lloc l’acte de presentació de la 2a edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2016, al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. Barcelona).

L’Anuari de l’Ocupació té l’objectiu de donar conèixer les dades de l’ocupació al sector de les organitzacions sense afany de lucre, i comparar-les amb les d’anys anteriors per traçar-ne l’evolució. L’ocupació és un dels indicadors de l’estat de salut i de la potencialitat d’un sector econòmic, i aquest anuari és una eina per fer la fotografia.

A l’acte de presentació hi participaran Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Joan Segarra, President de La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya i Josep Vidal, Director General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa.

Els principals resultats de l’Anuari seran exposats per Laia Grabulosa, Directora de La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya i Pau Vidal, Director de l’Observatori del Tercer Sector. Hi haurà també una ponència sobre temes relacionats amb l’ocupació.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya és un projecte estratègic impulsat per La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya i  compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector en l’execució tècnica del projecte.

La inscripció ja està oberta a través del formulari online o al telèfon 93 268 85 60.

Recommended Posts