Solucions TIC entitats àmbit sociosanitari12.04.2016 | ‘Solucions TIC a mida per a una gestió intel·ligent de les organitzacions sanitàries i socials’, és el títol complet de la jornada organitzada per la Fundació Joia, l’associació Arep i la Fundació Eulàlia Torres de Beà, que tindrà lloc dimecres 27 d’abril, de 9 a 13h al CaixaFòrum de Barcelona (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Durant la trobada es debatrà sobre les característiques que hauria de tenir un programari específic per al entitats del tercer sector que treballin dins l’àmbit sociosanitari: la seguretat i la qualitat, la sostenibilitat per entitats petites, la utilització a entorns comunitaris i la connexió amb l’administració pública.

Jordi Pascual, vocal d’innovació de la Taula del Tercer Sector, donarà la conferència: ‘La tecnologia com a instrument al servei de l’eficiència en l’atenció a persones i la gestió d’organitzacions’. Posteriorment es presentarà el software Community Higea i l’experiència de tres entitats diferents que ja l’han implementat.

La jornada és gratuïta i les inscripcions ja estan obertes.

Recommended Posts