Cartell presentació Indicador d'Igualtat de gènere10.05.2016 | Dimarts 17 de maig tindrà lloc l’acte de presentació de l’indicador d’igualtat de gènere de Catalunya al 2015, amb un debat posterior sobre l’augment del risc de pobresa femenina.

La trobada vol aportar la perspectiva de gènere en el tractament de la pobresa i promoure la conscienciació sobre aquesta qüestió per part de les administracions públiques i agents polítics.

Entre altres, participaran Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona, Antón Costas, catedràtic d’Economia Aplicada i president del Cercle d’Economia, Meritxell Budó, vicepresidenta 4a i presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Teresa Torns, professora jubilada de QUIT- UAB i Oriol Illa, president de la Taula de d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya.

L’Observatori Dona Empresa Economia i la Cambra de Comerç de Barcelona organitzen l’acte, que tindrà lloc de 9 a 13 hores al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108, Barcelona). Per inscriure’s cal registrar-se al web de la Cambra de Comerç i emplenar el formulari.

Recommended Posts