Cartell de Ship2B, empreses d'impacte social09.05.2016 | La Fundació Ship2B promou el programa B-Ready, que permet l’acceleració d’empreses emergents d’impacte social, mitjançant el finançament de projectes.

La convocatòria està oberta fins dilluns 16 de maig per projectes que facilitin l’accés a l’habitatge, fomentin el turisme responsable i accessible, impulsin el lideratge femení, o proposin serveis innovadors a col·lectius vulnerables (persones amb discapacitat, gent gran, migrants, infants i joves, persones en risc d’exclusió social).

B-Ready vol donar suport a persones emprenedores a crear noves aliances amb altres empreses i aconseguir finançament. Per presentar la candidatura, cal que aquestes startups estiguin ja operatives, siguin innovadores, tinguin potencial per ser replicades en altres contextos i tenir necessitats de finançament de més de 100.000€. Entre altres agents, hi col·laboren l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, EY Fundación España, Catalunya Emprèn i Suara Cooperativa.

Per enviar la candidatura, cal emplenar un formulari online.

Recommended Posts