20191111_Informe-ABD11.11.2019 | Organitza Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)

ABD presentarà un estudi sobre l’atur de llarga durada a la ciutat de Barcelona i les estratègies comunitàries d’inserció laboral com a via d’intervenció, en un acte que se celebrarà al Palau Macaya de Barcelona (Pg. Sant Joan 108) el 26 de novembre de 9 a 12:30h.

L’informe, que porta per títol Atur, salut i benestar, va més enllà de la visió merament econòmica de la vulnerabilitat, que proposa solucions enfocades únicament a l’ocupabilitat i a la inclusió des de la dimensió laboral, i aprofundeix en la recerca de programes i intervencions complexes i multidimensionals, que puguin complementar el servei prestat pels programes autonòmics i estatals i que tinguin la capacitat de millorar el benestar i qualitat de vida de les persones desocupades.

Els coautors de l’informe són Andrés Peralta, investigador predoctoral – ASPB Emconet i Mireia Bolíbar, investigadora postdoctoral del Grup de Recerca en Desigualtats en Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

La presentació de l’estudi serà l’eix central d’una jornada que també inclourà un espai de reflexió sobre ‘Llibertat i benestar en el mercat de treball’ a càrrec de David Casassas, Professor de teoria social i política de la Universitat de Barcelona i Joan Benach, Director del Grup d’Investigació en Desigualtats en Salut – Employment Conditions Netwoerk (GREDS-EMCONET) de la Universitat Pompeu Fabra.

Programa | Inscripcions

Recommended Posts