Concert de l'orquestra infantil la marina17.06.2016 | L’orquestra infantil La Marina, de l’associació Integra Sons, presenta la seva primera actuació pública dimecres 22 de juny a les 19h al Caixa Fòrum (Ferrer i Guardia, 6-8, Barcelona).

El concert consistirà en un repertori d’un total de sis peces de creació comunitària i improvisacions i comptarà amb conduccions d’alumnes de la mateixa orquestra: tres seran interpretades per l’Orquestra Pre-infantil, i tres més per l’Orquestra Infantil, comptaran amb la participació dels músics professionals de la big band de corda Eclectic Colour Orchestra.

L’orquestra de La Marina està formada per nens i nenes de les escoles Bàrkeno, Can Clos, Seat, Enric Granados, El Polvorí, Ramón Casas i l’Esplai El Submarí; és un dels nous projectes de l’associació Integra Sons, amb seu habitual a l’Espai Musical La Bàscula, i dirigit per Pablo Persico.

L’entrada per a la funció és gratuïta i els interessats en assistir podran demanar la seva entrada prèviament a info@integrasons.

Recommended Posts