20170517_Impulsem17.05.2017 | Impulsem sccl organitza un nou programa per promoure i garantir la inserció laboral a les persones majors de 30 anys que es troben en una situació d’atur de llarga durada. El programa té previst una formació a mida de 500h en el sector de l’hostaleria en sinèrgia a les demandes ocupacionals del barri. També es formaran a les persones per a millorar les seves tècniques de recerca de feina i es farà acompanyament en el procés mitjançat un itinerari professional individual.

L’objectiu d’aquest programa és qualificar professionalment en el sector de l´hostaleria, la restauració i el
turisme, atenent a la diversitat de perfils i les seves necessitats amb un itinerari flexible i polivalent; acompanyar a la persona participant en la consecució dels seus objectius i en la seva sostenibilitat; i fomentar la participació de les persones en activitats de caràcter cívic, social, cultural i d’emprenedoria.
social.

Hi poden participar persones majors de 30 anys, aturats/des de llarga durada (imprescindible estar inscrits/es al SOC com a demandants/es d’ocupació (DARDO) mínim 12 mesos en els últims darrers 18 mesos i és indiferent l’experiència en el sector.

Les persones interessades es poden personar a la seu d’Impulsem sccl (Tàpies 6, Barcelona), trucar al telèfon 934436583 o escriure a impulsem@impulsem.org

Programa

Recommended Posts