20.03.2018 | Organitza La Confederació

Després de l’èxit de les dues primeres edicions a la ciutat de Barcelona, i en el marc de l’estratègia d’aproximació al territori, La Confederació obre dues noves edicions del programa de formació per la millora de les competències en matèria de contractació pública a Lleida (3a edició) i a Tarragona (4a edició).

El Programa s’adreça a professionals d’entitats del Tercer Sector Social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública i entronca directament amb tres dels eixos de treball estratègics de La Confederació: el foment de la competitivitat empresarial del Tercer Sector Social, la millora de la contractació pública, garantint la qualitat dels serveis i el màxim retorn social, i  la formació contínua dels professionals del sector. Es vol donar eines a les organitzacions del Tercer Sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en millors condicions i, alhora, promoure el  coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió.

El Programa compta amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Recommended Posts