20190524_Projecte-Acull24.05.2019 | Organitza Punt de Referència

L’Associació Punt de Referència posa en marxa la 15ª edició del projecte Acull, projecte d’acollida per a jovent extutelat o en situació de vulnerabilitat social d’origen migrant i sense referents familiars al territori.

Acull té l’objectiu d’oferir una llar i una xarxa de suport a una persona jove (de 18 a 21 anys) sense referents familiars propers al territori. Una oportunitat de convivència que, amb els seus nou mesos de durada, aporta l’acompanyament idoni per a joves que, davant de les dificultats d’emancipació al territori d’arribada, requereixen un acompanyament emocional i educatiu integral. Per aconseguir-ho el projecte compta amb el compromís de la persona o les persones acollidores i del/la jove i també amb l’acompanyament d’una professional, que té cura i supervisa la relació entre la persona jove i la/es voluntàries en totes les seves dimensions. Després d’un curs 2018-19 que ha finalitzat amb èxit les 5 relacions d’acolliment, l’Associació Punt de Referència prepara la propera edició que preveu l’inici del projecte el mes de setembre.

Per tal de donar a conèixer en profunditat l’Acull, l’entitat ha organitzat ‘BENVINGUDES A CASA’ una sessió informativa el 12 de juny a les 18h a la seva seu (Sant Antoni Abad 10, 2n pis, Barcelona) que també inclourà el relat de persones acollidores en anterior edicions.

Us hi podeu inscriure enviant un correu a l’adreça voluntariat@puntdereferencia.org.

Recommended Posts