La Fundació Marianao proposa regalar aquestes festes el calendari solidari que han editat amb la col·laboració de la Unió Esportiva Santboiana de rugby, amb 12 fotografies de l’entitat i jugadors del primer equip. El podeu comprar a la seu de Marianao (plaça Joan N, Garcia Nieto, Sant Boi de Llobregat) a partir de 3 euros. Podeu veure en aquest enllaços el vídeo i les fotografies de making of del calendari.

La Coral Espígol oferirà un concert de Nadal a benefici de la Fundació Acollida i Esperança aquest diumenge 21 de desembre a les 18 hores a la Parròquia de Crist Redemptor de Barcelona (Av. Mare de Déu de Montserrat 34). Veure notícia al web d’Acollida i Esperança

La Fundació Comtal impulsa una campanya de Nadal solidària amb una recollida de joguines, material escolar nou i aliments perdurables, i animant també a la col·laboració econòmica amb els projectes de l’entitat (veure vídeo de la campanya).

20anys_ared

 

art_integrat_productesArt Integrat organitza l’exposició ‘Un Nadal amb més oportunitats’, mostra de productes de bijuteria i decoració que es podrà visitar del 10 de novembre al 23 de desembre de 12 a 17 hores a la seu de l’entitat (Larrard 45, Barcelona).

 

Podeu consultar en aquest enllaç el catàleg de regals de Nadal 2014-2015 (PDF) de la Fundació Ared i de l’empresa d’inserció Salta (inclou dolços nadalencs, cistelles personalitzades i accessoris tèxtils per a la llar, entre d’altres) i en aquest altre catàleg els lots de Nadal que ofereix Femarec (per a comandes: lotsnadal@femarec.cat o 93 393 65 00).

fira_intercanvi_regalsLa cooperativa Cerc@ organitza una Fira d’Intercanvi de Regals aquest divendres i dissabte 5 i 6 de desembre a la Plaça del Fòrum de Tarragona (veure programa).

 

 

 

El sopar solidari de la Fundació Ared d’aquest Nadal coincideix amb la celebració del vintè aniversari de l’entitat i tindrà lloc el proper dimarts 16 de desembre a les 20.30 hores a la seva seu (Zamora 103-105, Barcelona). La recaptació es destinarà els projectes d’Ared per afavorir la integració social i laboral de persones en situació d’exclusió, majoritàriament dones. El sopar té un preu de 30 euros en concepte d’aportació a l’entitat. Cal confirmar assistència abans del 9 de desembre: alba@fundacioared.org | 93 351 38 65.

Dissabte 13 de desembre Arrels / Sant Ignasi celebra la cloenda del vintè aniversari de l’entitat amb una taula rodona d’experiències d’acció social a les 11.30 hores i amb un sopar a les 21 hores (cap portar menjar per compartir). Totes dues activitats tindran lloc a la Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida.

sopar nadal_arrels sant ignasi

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts