Skip to content

La Fundació Marianao proposa regalar aquestes festes el calendari solidari que han editat amb la col·laboració de la Unió Esportiva Santboiana de rugby, amb 12 fotografies de l’entitat i jugadors del primer equip. El podeu comprar a la seu de Marianao (plaça Joan N, Garcia Nieto, Sant Boi de Llobregat) a partir de 3 euros. Podeu veure en aquest enllaços el vídeo i les fotografies de making of del calendari.

La Coral Espígol oferirà un concert de Nadal a benefici de la Fundació Acollida i Esperança aquest diumenge 21 de desembre a les 18 hores a la Parròquia de Crist Redemptor de Barcelona (Av. Mare de Déu de Montserrat 34). Veure notícia al web d’Acollida i Esperança

La Fundació Comtal impulsa una campanya de Nadal solidària amb una recollida de joguines, material escolar nou i aliments perdurables, i animant també a la col·laboració econòmica amb els projectes de l’entitat (veure vídeo de la campanya).

20anys_ared

 

art_integrat_productesArt Integrat organitza l’exposició ‘Un Nadal amb més oportunitats’, mostra de productes de bijuteria i decoració que es podrà visitar del 10 de novembre al 23 de desembre de 12 a 17 hores a la seu de l’entitat (Larrard 45, Barcelona).

 

Podeu consultar en aquest enllaç el catàleg de regals de Nadal 2014-2015 (PDF) de la Fundació Ared i de l’empresa d’inserció Salta (inclou dolços nadalencs, cistelles personalitzades i accessoris tèxtils per a la llar, entre d’altres) i en aquest altre catàleg els lots de Nadal que ofereix Femarec (per a comandes: lotsnadal@femarec.cat o 93 393 65 00).

fira_intercanvi_regalsLa cooperativa Cerc@ organitza una Fira d’Intercanvi de Regals aquest divendres i dissabte 5 i 6 de desembre a la Plaça del Fòrum de Tarragona (veure programa).

 

 

 

El sopar solidari de la Fundació Ared d’aquest Nadal coincideix amb la celebració del vintè aniversari de l’entitat i tindrà lloc el proper dimarts 16 de desembre a les 20.30 hores a la seva seu (Zamora 103-105, Barcelona). La recaptació es destinarà els projectes d’Ared per afavorir la integració social i laboral de persones en situació d’exclusió, majoritàriament dones. El sopar té un preu de 30 euros en concepte d’aportació a l’entitat. Cal confirmar assistència abans del 9 de desembre: alba@fundacioared.org | 93 351 38 65.

Dissabte 13 de desembre Arrels / Sant Ignasi celebra la cloenda del vintè aniversari de l’entitat amb una taula rodona d’experiències d’acció social a les 11.30 hores i amb un sopar a les 21 hores (cap portar menjar per compartir). Totes dues activitats tindran lloc a la Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida.

sopar nadal_arrels sant ignasi