punt i seguit_femarec01.12.2014 | Dimecres 3 de desembre la Comianya de Teatre de Femarec estrena el nou espectacle Punt i Seguit a les 21 hores al Teatre Casino del Poblenou. L’estrena de l’obra, dirigida  per Glòria Rognoni, concideix amb la celebració del Dia Mundial de la Discapacitat, una data rellevant per a Femarec per iniciar la 18a temporada del grup de teatre. Per obtenir invitacions per a l’estrena es demana de fer una donació -a partir de 5 euros- al projecte per Internet, per ingrés o transferència bancària.

 

Sinopsis de l’obra

La vida ja té aquestes coses, de sobte un dia va i s’acaba. Ningú ens avisa o ens demana permís, no, no, s’acaba i punt. Punt i final.
I ens preguntem si això es pot tolerar, si no podríem parlar-ne… Hem d’acceptar aquest paper a ulls clucs o potser podríem revoltar-nos-hi?
No, ens hem de resignar i acceptar la FA-TA-LI-TAT, i poca cosa més podem fer que alguns planys, posats circumspectes, panegírics públics de lloança envers el difunt i safareig en privat. Res més, segur…?

Nota de premsa de Femarec (PDF)

 

 

 

 

 

Recommended Posts