Seminari 'Casa nostra, casa vostra', seminari persones refugiades07.12.2016 | De dilluns 12 a divendres 16 de desembre tindrà lloc el seminari ‘Casa nostra, casa vostra’ al Palau de les Heures del Campus de Mundet de la Universitat de Barcelona (Passeig de la Vall d’Hebron 171, Barcelona).

El seminari es composa de cinc xerrades sobre l’anomenada ‘Europa Fortalesa’, les polítiques fronteres, la situació de les dones refugiades, la implicació de la societat civil en la crisi migratòria i els rumors racistes. A més, el hall de la biblioteca acollirà una exposició sobre persones a la cerca de refugi.

Acte dins la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’

Totes les activitats es desenvoluparan de 12.30 a 14.30. El seminari està emmarcat dins la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’, organitzat pel grup de recerca Gredi i GrediDona i amb el suport de la Facultat d’Educació de la UB. Nombroses persones, col·lectius i moviments socials ja s’han adherit a aquesta campanya de visibilització de la situació de les persones refugiades i migrants, i per reclamar a les institucions catalanes polítiques d’acollida reals i efectives. 

La participació és oberta, no cal inscripció prèvia ni ser estudiant de la UB. Per a més informació, escriviu a mundetcncv@gmail.com.

Recommended Posts