20171228_Sessions-tecniques-La-Confe28.12.2017 | Organitza La Confederació

La Confederació organitza en col·laboració amb la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE) dues sessions de tipus tècnic per donar a conèixer el sistema de les bonificacions i les novetats previstes pel 2018 d’acord a dos nivells de coneixements previs: bàsic i avançat.

Les sessions de ‘La formació programada per les empreses. Sistema de bonificacions‘ tindran lloc el 23 de gener de 10.30 a 13h el nivell bàsic i de 16 a 19h el nivell avançat (adreçat a persones amb experiència en la gestió de la formació programada i s’enfoca principalment a resoldre dubtes i a solucionar incidències) al Palau Macaya de Barcelona (Pg. Sant Joan 108).

Aquestes jornades estan adreçades principalment a responsables i tècnics de formació, entitats organitzadores i, en general, a totes aquelles persones vinculades al Tercer Sector Social que requereixin orientació sobre la utilització de la iniciativa de formació programada per les empreses.

Ambdues sessions estaran conduïdes per personal tècnic de la Fundació Estatal para la Formación en el Empleo, i compten amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa”.

Programa

Inscripcions Nivell bàsic | Inscripcions Nivell avançat

 

Recommended Posts