19.02.2021 | Presentació del programa #MakeItYours de SEXus (ABD)

El projecte SEXus de l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD presenta aquest dissabte 20 de febrer la campanya #MakeItYours (Fes-los Teus) per donar a conèixer i sensibilitzar la població adolescent i jove sobre els drets sexuals i reproductius i promoure un missatge positiu amb relació a les sexualitats. Es tracta d’una campanya transmèdia que parteix de les necessitats detectades en les accions del projecte SEXus i pretén visibilitzar els drets sexuals i reproductius des d’una mirada àmplia i diversa.

La campanya compta amb diversos continguts en diferents formats, des d’una exposició itinerant, podcast o una guia pedagògica.

1. Exposició itinerant: ​Composta per una il·lustració corresponent a cada dret sexual i amb un text que indica la referència al dret. Cada cartell té la paraula relacionada amb el dret i la il·lustració. L’exposició es podrà gaudir visitant les instal·lacions de Can Batlló, a Barcelona.

2. Podcast: ​Pastilles breus en format podcast que reflecteixen diferents veus i que visibilitzen cada dret amb sabers, sentiments i pensaments de persones diverses, referents de les arts, els activismes, la cultura, l’àmbit social, educatiu i sanitari per reflexionar sobre cadascun dels drets sexuals.

3. Guia pedagògica: Una eina didàctica que desenvolupa processos educatius d’ensenyament-aprenentatge en relació als drets sexuals i reproductius. També dota de recursos i facilita activitats i dinàmiques a fi d’abordar la temàtica de manera grupal o individual.

En l’elaboració de la campanya hi ha participat tot l’equip de SEXus i ha comptat amb la col·laboració de Femiñetas i Malena Guerrero.

La presentació tindrà lloc aquest dissabte 20 de febrer a les 11:30h, a l’Auditori de Can Batlló (C/Constitució 19 Barcelona).

Tots els materials de la campanya estaran disponibles per descarregar a la web de SEXus a partir de dissabte.

Sobre SEXus

SEXus és un programa desenvolupat per l’Associació Benestar i Desenvolupament de promoció de la salut sexual, afectiva i reproductiva des d’una perspectiva de gènere i LGTBIQ+. L’equip de SEXus aborda la sexualitat d’una forma integral i positiva oferint informació objectiva, lliure de prejudicis morals, promovent l’autonomia i facilitant la presa de decisions sobre la vida sexual.

Recommended Posts