20191025_Sinergies-201924.10.2019 | Organitza Fundació SER.GI

La Fundació SER.Gi organitza una nova edició del cicle Siner[GI]es, un seguit de diàlegs i activitats per reflexionar sobre un tema. Enguany se centra en les expressions de gènere en cultures diverses.

De la mà del Festival Internacional de Cinema de Crítica Social (Protesta), que se celebra a Vic del 18 al 26 d’octubre, ofereixen dues sessions complementàries a Girona per reflexionar sobre el gènere i els matisos que apareixen entre els dos únics models acceptats fins al moment, i com s’expressen en diferents parts del nostre món.

El 14 de novembre es realitzaran projeccions online gratuïtes de 19 a 23h i el 29 de novembre organitza una projecció presencial de la pel·lícula ‘Rafiki’ a les 20h al Cinema Truffaut de Girona (Pl. Sant Jordi s/n). Posteriorment es farà un debat dinamitzat i conduït per persones expertes de l’associació ACATHI.

Inscripcions

Al desembre, es complementarà el cicle amb un taller i una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura de Girona. L’activitat la durà a terme un col·lectiu de dones d’orígens diversos, de la mà de la Fundació Photographic Social Vision, que plantejaran en clau de gènere, dubtes, visions i la seva percepció de com son vistes i com els agradaria ser vistes. Properament més informació.

Recommended Posts