superheroisBCN, Day09.03.2016 | Les entitats AcidH, AFEV BarcelonaÀmbit PrevencióInvia,  i Iniciatives solidàries, participants del  programa Reinventa’t, ens proposen ‘posar-nos la capa’ per participar en el Superheroi(ne)s BCN Day i contribuir a diverses causes socials. La cita és el diumenge 8 de maig a partir de 10h a la Font Màgica de Montjuïc.

Es tracta d’una activitat lúdica i no competitiva, amb gimcanes de proves físiques i diversos espectacles. Els beneficis es destinaran a projectes de prevenció del consum de drogues, de mentoratge, d’alimentació, d’atenció a la infància i d’escolarització de persones amb discapacitat intel·lectual. Personalitats del món del teatre i la televisió ja s’han sumat a la iniciativa com Toni Albà o Manel Piñeiro.

 

Es pot participar en equips d’entre 3 i 10 persones, on els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’adults. El donatiu per a majors de 15 anys és de 15€. Tota la informació està al reglament de participació. Quan s’apropi la data, la inscripció estarà oberta en aquesta pàgina.

Recommended Posts