20191008_UPF-solidaria08.10.2019 | Organitza UPF Solidària

La setena edició de la Fira UPF Solidària al campus de la Ciutadella tindrà lloc el 10 d’octubre durant tot el dia al campus de la Ciutadella de Barcelona (Ramon Trias Fargas, 25-27). S’hi podran conèixer una trentena d’entitats del tercer sector vinculades a la UPF que treballen un ampli ventall de temes (pobresa, drets humans, solidaritat, infants, gent gran, etc.).

Per la tarda, tindrà lloc la taula rodona ‘Més enllà de l’etiqueta. Refugiats: persones i identitats’, que tindrà lloc de 15h a 16:30h a la sala d’exposicions. Hi participaran Lorenzo Gabrielli (GRITIM-UPF); Mayar Skhita, exiliat de Siria (Aleppo); Mar Sabé (representant d’Open Arms); i Aris Dougas, estudiant Global Studies. Moderarà la taula Tamara Djermanovic, professora del departament d’Humanitats de la UPF.

Posteriorment, a les 17h es projectarà el documental ‘Faraway Land’, protagonitzat per persones refugiades a l’auditori.

Així mateix, del 7 al 16 d’octubre es podrà visitar l’Exposició fotogràfica d’Open Arms a la sala d’exposicions (campus de la Ciutadella).

Recommended Posts