accio-solidari-contra-l-atur-300x16226.09.2016 | El termini de presentació de candidatures per l’edició 2016 dels Premis Piñol al Foment de l’Ocupació, convocats per Acció Solidària Contra l’Atur, finalitza divendres 30 novembre.

Aquests guardons són un reconeixement a la innovació i la trajectòria d’empreses i entitats i que treballen per crear i consolidar ocupació. Les organitzacions poden optar a la categoria de projectes innovadors contra l’atur i a la de millor trajectòria per l’ocupació. Cada premi està dotat de 10.000€.

La decisió del jurat es farà pública durant l’acte de lliurament dels premis el dimecres 30 de novembre del 2016, a les 19 hores, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona.

El jurat dels premis Piñol 2016 està format per Oriol Romances, president d’Acció Solidària Contra l’Atur; Pilar Mercadé, experta en treball social i vocal del patronat de la fundació; Inma Noguera, diplomada en treball social i membre del patronat de la fundació; Maravillas Rojo, experta en ocupació i exsecretària general d’ocupació; Albert Recio, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques (UAB); Pere Rigau, del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya; Alfred Vernis, director executiu de la Unitat de Programes Universitaris ESADE-URL; Miquel Vila-Despujol, enginyer industrial i vocal del patronat de la fundació; i Miquel Verdaguer, secretari del Patronat d’ASCA.

Podeu llegir les bases i descarregar els formularis per presentar candidatures al web d’ASCA. Per a més informació, contacteu la fundació al telèfon 93 217 02 88 o al correu electrònic accio@pangea.org.

Recommended Posts