jornada contractació pública06.10.2016 | La Direcció General de Transparència i Govern Obert del Departament Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència organitza la jornada ‘Una contractació pública més transparent i més social’. Tindrà lloc dilluns 24 d’octubre de 9.30 a 14h a la Casa de Mar (Albereda 1-13, Barcelona).

La jornada comptarà amb intervencions del conseller Raül Romeva, del president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Sector, Oriol Illa, i del president de La Confederació, Joan Segarra.

Perspectives sobre la contractació pública

Vicenç Aguado, professor de dret administratiu de la Universitat de Barcelona oferirà la ponència ‘El marc jurídic de la Contractació socialment responsable i la seva evolució’. Per la seva banda, Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert parlarà sobre ‘El tercer sector i els reptes de la Llei de transparència’. La taula rodona de la jornada tractarà sobre la concertació i la contractació de serveis a les persones, amb la participació d’Anna Ciutat, subdirectora general d’Avaluació i Seguiment de la Contractació Pública, i un representant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Ja està disponible el programa complet i es pot formalitzar la inscripció via formulari online.

Recommended Posts