Congrés Tercer Sector08.06.2016 | Del 14 al 17 de juny tindrà lloc el V Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector, amb activitats que es desenvoluparan al Teatre Nacional de Catalunya, a l’Auditori Blanquerna i al CCCB.

Dimarts 14 a partir a 18 hores el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa, inauguraran el congrés.

El doctor en Filosofia i professor de la Universitat de Girona, Xavier Antich serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural, amb el títol ‘Créixer socialment: la batalla per la dignitat pendent’. Durant la resta de la setmana se celebraran nombrosos col·loquis i debats, la presentació del baròmetre del tercer sector, l’àgora d’experiències i visites a les entitats.

Consulteu el programa complet per conèixer totes les activitats, horaris i espais. La inscripció continua oberta, tot i que algunes de les activitats ja estan completes.

Recommended Posts