Formació Femarec08.06.2016 | Durant el mes de juny Femarec engega nous cursos de formació ocupacional, adreçats a persones en situació d’atur o en actiu, pels quals la inscripció encara és oberta.

Algunes de les formacions  permeten obtenir el certificat de professionalitat, homologat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, com ara el d’activitats auxiliars de comerç i el de gestió de residus urbans i industrials. Per a cursar aquestes formacions cal tenir el graduat en ESO, el Certificat de Professionalitat de Nivell 1, la prova d’accés per majors de 25 anys o un Cicle Formatiu de grau mitjà.

L’oferta s’amplia amb cursos de l’àmbit administratiu (Gestió d’Arxius, Auditoria, Ofimàtica i Gestió Operativa de Tresoreria) i d’altres especialitzats per persones amb discapacitat (Mosso de Magatzem i Reposador, i Auxiliar Empleat d’Oficina).

Femarec ofereix suport continu en la recerca de feina i destaca que 1 de cada 3 dels seus alumnes s’han inserit amb èxit al mercat laboral. Per conèixer millor els horaris, requisits i com formalitzar la inscripció truqueu al 93 243 72 72 o escriviu a dpch@femarec.cat.

Recommended Posts