20180323_SaraoPoetic23.03.2018 | Organitza Fundació Els Tres Turons

Dins del marc de la desena edició del #SaraoPoètic, una jornada literària i poètica que se celebra amb motiu de Sant Jordi on participen diverses entitats del districte, la Fundació Els Tres Turons per tal d’incidir en la vessant comunitària d’aquest acte organitza un #VideoConcurs que tindrà lloc a través de les xarxes digitals.

Hi pot participar tothom qui vulgui (menors de 14 anys amb autorització) i consisteix en fer un vídeo d’entre 20 segons i 1 minut on hi surti el concursant recitant un poema, un conte curt, una petita peça literària. Es poden fer muntatges amb veu en off, una poesia visual o fins i tot muda.

Les peces es poden presentar fins el 8 d’abril. L’endemà es penjaran a facebook, on es podran realitzar les votacions fins el 20 d’abril.

El primer premi consisteix en una Tablet de 10 polzades i un ‘Galletón Carmela’, una galeta gegant, amb una imatge del vídeo impresa en tinta de sucre. El segon premi és un ‘gif Carmela’, una col·lecció de galetes amb diverses imatges.

El lliurament de premis es farà durant el #SaraoPoetic el 23 d’abril d’11 a 13h a la Biblioteca Juan Marsé (Murtra 135-145, Barcelona).

Per a més informació adreceu-vos a  comunicacio@els3turons.org

Inscripcions

 

Recommended Posts