Cartell VIII Jornada Projecte Home22.02.2016 | Sota el títol “L’abordatge de les addiccions: una mirada al futur”, la  jornada sobre drogodependències, organitzada per Projecte Home i la Universitat de Barcelona, tindrà lloc el proper 15 d’abril de 9 a 14 hores a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585. Barcelona).

La celebració d’aquesta vuitena edició de la jornada coincideix amb els 20 anys de Projecte Home. D’aquesta manera es proposarà una retrospectiva sobre les estratègies de prevenció i tractament de les addiccions en les darreres dues dècades a Catalunya. I es debatrà al voltant de les expectatives sobre aquesta problemàtica en els propers anys.

La ponència “Ciència i caritat: una mirada provocativa”, d’Albert Sabatés, director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, obrirà la jornada. Posteriorment, tindran lloc dues taules rodones. A la primera es debatrà sobre drogues, salut i realitats socials, comptarà amb la participació d’Ana Adán, doctora en psicologia, Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació i Sonia Fuertes, vicepresidenta d’ECAS i subdirectora de l’àrea d’Inserció Social de la Fundació Salut i Comunitat.

La segona taula rodona porta el títol “Apoderant una nova generació”, i hi participaran Jaume Larriba, director tècnic de l’Associació PDS – Promoció i Desenvolupament Social, Jordi Bernabeu, psicòleg del servei de salut pública a Granollers i Anna Sison, psicòloga clínica i terapeuta familiar al Centre SPOTT.

Les i els estudiants de la UB podran obtenir un reconeixement acadèmic. La inscripció ja està oberta.

 

Recommended Posts