18.02.2016 | L’ONG global Educo i la Fundació Casal l’Amic han renovat el conveni signat l’any 2014 per donar continuïtat al treball de l’entitat tarragonina en l’atenció i l’educació a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

El Programa d’Acció Social (PAS) es una col·laboració entre Educo i entitats locals de l’Estat espanyol que treballen en la millora de les condicions de vida de la infància i l’adolescència. Aquestes entitats disposen així d’una xarxa de suport per trobar partenariats o plantejar possibles accions conjuntes d’intervenció social com d’incidència política. 

Amb la renovació del conveni per un any més, la Fundació Casal l’Amic durà a terme diverses intervencions socioeducatives, implementarà les primeres fase de la política de protecció de la infància de l’entitat, promourà la difusió de la política de protecció i bon tracte i millorarà els aspectes relacionats amb la transparència del projecte, entre altres. El Centre obert incorporarà els Drets de la Infància com a eix, i s’incorporarà el concepte de resiliència a les activitats del curs, ja que és la proposta d’Educo per aquest any.

Nota de premsa en PDF

 

 

Recommended Posts