Mapa de la diversitat religiosa a Catalunya25.10.2016 | El Col·legi de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitzen dues xerrades sobre ‘La diversitat religiosa a Catalunya’, on es presentarà el mapa religiós amb les tretze confessions religioses presents al territori català.

La diversitat religiosa i el seu impacte

L’objectiu d’aquest acte és explicar la diversitat religiosa des de la seva complexitat i també des de la seva aportació al patrimoni social i cultural de Catalunya. També es donarà a conèixer el seu impacte en la gestió pública i en la cohesió social, així com el marc legal en què es desenvolupa.

La xerrada anirà a càrrec de Francesc Torradeflot, doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, llicenciat en història de les religions i en filosofia, i actualment professor i investigador del Centre d’Estudis de les Tradicions de Saviesa i director de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós.

Les xerrades tindran lloc dimecres 9 de novembre de 18 a 20h a la seu de TSCAT de Tarragona (Barcelona 9, baixos 1a) i dijous 10 de novembre, al mateix horari, a la seu de TSCAT de Lleida (Canyeret 17-19 3r 1a). La inscripció ja està oberta, amb registre previ, per ambdues sessions.

Recommended Posts