Jornada de mediació comunitària07.06.2016 | El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya organitza l’onzena edició d’aquesta jornada, amb l’objectiu d’abordar la qüestió de l’assetjament entre iguals durant l’adolescència. Es reflexionarà sobre les causes d’aquesta problemàtica, la prevenció i les estratègies d’intervenció.

José Ramón Ubieto, Psicòleg dels Serveis Socials Bàsics d’Horta-Guinardó, de l’ Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, oferirà la ponència ‘L’’assetjament entre iguals: arrels, tractament i prevenció’. Posteriorment, una taula rodona reunirà experts de quatre municipis que compartiran la seva experiència dins dels serveis públics: Daniel Utge Abitbol, tècnic de joventut de l’Ajuntament d’El Vendrell; Àngel Pozas Morán, director de l’Institut d’Educació Secundària de Taradell; Josep Maria Riera Pey, cap de la Guàrdia Urbana de Figueres i Marc Vilar Caritg, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

La jornada tindrà lloc dimarts 21 de juny de 10.45 a 14.30 hores al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya (Ausiàs Marc 40, Barcelona). El programa complet ja està disponible i la inscripció, oberta.

Recommended Posts