Cartell dels tallers per joves de la Fundació Germina07.06.2016 | L’Espai Jove de la Fundació Germina impulsa una nova edició del projecte d’Aprenentatge i Servei ‘Made in Jove’ divendres 10 de juny de 17.30 a 20h al Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet).

Durant l’esdeveniment es podrà assistir a un taller de DJ a càrrec d’Urban Time i a una mostra de dansa del grup de flamenc ‘El Corro de la Ilusión’ i de ball urbà de l’acadèmia ‘Art & Move’. L’acte finalitzarà amb la batucada de la Colla Jove de Diables de Santa Coloma i dels Retumbantú. Al llarg de tota la tarda hi haurà degustació de xocolata desfeta i galetes per berenar.

‘Made in Jove’ pretén crear un espai d’informació i difusió de les activitats que el teixit associatiu juvenil de la nostra ciutat ofereix, amb la intenció d’acostar-se als adolescents de 12 a 16 anys i als seus interessos. Es tracta d’un espai dinamitzat pels propis adolescents i amb presència als Instituts de Secundària, a espais públics mitjançant les festes trimestrals, i a Internet, a la web i a les xarxes socials.

Recommended Posts