Voluntariat salut mental20.10.2016 | L’onzena edició de la jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut porta com a lema ‘Voluntariat i salut mental’. Està organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i tindrà lloc dimarts 25 d’octubre a la Casa del Mar de Barcelona (Albereda 1-13, Barcelona), de 9 a 13.30h.

L’objectiu de la trobada és aportar eines a les persones voluntàries que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit de la salut mental, i explorar la gestió de programes i equips de voluntariat per tal que incloguin també persones amb trastorns mentals.

Experiències i reflexions sobre voluntariat i salut mental

L’acte inclou un espectacle de teatre fòrum com a espai de reflexió sobre salut mental i voluntariat. José Manuel Cañamares, director de l’Àrea de Salut Mental de l’Institut de Treball Social i de Serveis Socials, oferirà la ponència ‘Més enllà del disgnòstic: el voluntariat com a possibilitat’.

La jornada conclourà amb la celebració de quatre tallers simultanis sobre experiències de voluntariat en l’àmbit de la salut mental, la creació de programes de voluntariat inclusiu, la intervenció en casos de depressió i suïcidi, i l’estigma en salut mental.

Ja està disponible el programa complet i el formulari d’inscripció.

Recommended Posts