Cartell XII Jornada Voluntariat i salut11.10.2017 | Organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social

La XII edició de la Jornada de Voluntariat i Salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Voluntariat i formació: altres mirades‘, tindrà lloc el 25 d’octubre a l’Hospital del Mar (Passeig Marítim 25-29, Barcelona) de 9 a 14h.

És per això que la jornada d’enguany se centra en la formació com a eina imprescindible per al foment de la salut del voluntariat, ja que una formació de qualitat millora l’acció voluntària, beneficiant tant les entitats, les persones ateses i, en definitiva, tota la comunitat.

Per tal de posar en comú aquestes experiències i bones pràctiques en l’àmbit de la salut que fomenten el voluntariat, la jornada es dividirà en dues parts. La primera servirà per apropar 4 experiències innovadores implantades per diferents entitats que ajudaran a conèixer diferents opcions dins del procés formatiu de les persones voluntàries. Seguidament tindrà lloc un petit debat i intercanvi de reflexions entre els ponents i els participants a la jornada per tal de seguir avançant en la posada en comú.

Finalment els assistents podran escollir, prèvia inscripció, entre el grup de treball o una de les 5 càpsules formatives que es realitzaran amb l’objectiu de proporcionar eines pràctiques i teòriques per enriquir les formacions.

Programa

Inscripcions

 

Recommended Posts