Jornada pels serveis públics socials i sanitaris, 10 de maig21.04.2016 | ‘La nova directiva europea i la concertació de serveis públics socials i sanitaris a Catalunya’ és el títol complet de la jornada organitzada per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, el Fòrum de Salut Mental i ACEBA. Tindrà lloc dimarts 10 de maig a l’auditori de la Casa del Mar (Albareda 1, Barcelona), de 9 a 13.30 h.

L’objectiu de la trobada és fomentar el debat i reflexionar sobre les novetats de la transposició de la directiva europea 2014/24/UE per a la concertació de serveis públics socials i sanitaris a Catalunya.

José Maria Gimeno Feliu, president del Grup de treball de la transposició de la directiva europea, oferirà la conferència ‘La transposició de la directiva europea 2014/24/UE: un nou marc per a la provisió de serveis públics en l’àmbit social i de la salut’. Posteriorment, dues taules rodones analitzaran la normativa des del punt de vista de govern i del de la iniciativa local.

Neus Munté, Consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà la jornada amb representants de les tres entitats organitzadores.
El programa complet i la inscripció ja estan disponibles.

Recommended Posts