Amics de la Gent Gran20.04.2016 | Amics de la Gent Gran vol sensibilitzar sobre la situació de soledat que viuen moltes persones grans a Catalunya amb la seva campanya de ‘Roses contra l’oblit’ per Sant Jordi.

El proper dissabte 23 d’abril,més de 1.500 persones voluntàries portaran un llibre i una rosa a persones grans que ja acompanyen durant tot l’any. L’acció tindrà lloc a 11 ciutats catalanes: Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Reus, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, Osona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. La vetlla de Sant Jordi, també es portaran roses a gairebé 2.000 persones que viuen en 31 residències de tot Catalunya, amb la participació d’empreses col·laboradores i més persones voluntàries de l’entitat.

Aquestes són algunes de les accions de ‘Roses contra l’oblit’, amb la qual es pot col·laborar amb la compra de roses solidàries de feltre i roba elaborades pel projecte FIL (Formació i Inserció Laboral) de la Fundació Pare Manel. Es poden adquirir a les botigues d’Abacus, Casa del Llibre, Natura i per Internet al Mercat Social. Els beneficis de la campanya es destinen a programes d’acompanyament de gent gran que viu sola.

La cantant i actriu Nina i el periodista Albert Oms col·laboren en la difusió de la campanya. Es pot participar a  Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #rosescontraloblit.
[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/G8BPqhOqZng”]

Recommended Posts