Congrès de l'Associacionisme i el Voluntariat22.04.2016 | La sessió final del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat (#3CCAV) tindrà lloc divendres 20 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montealegre 5, Barcelona), de 9 a 18 h.

La consellera del departament de Treball, Afers Social i Famílies, Dolors Bassa, i el conseller del departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva, seran els encarregats d’inaugurar l’acte. Entre les activitats de la jornada, destaquen la conferència inaugural ‘El paper de l’associacionisme i el voluntariat en el marc d’un nou país’ i la presentació dels resultats del projecte Panoràmic.

A la tarda hi hauran espais de reflexió i debat al voltant del voluntariat com a eina de millora econòmica i de l’ocupabilitat, les noves formes de participació, i l’ètica al món de l’associacionisme. El programa complet de la sessió final ja està disponible.

Des del passat mes de febrer, s’han celebrat 17 sessions arreu del territori català, amb la participació de més de 300 persones. Aquestes trobades han estat el primer pas en la reflexió sobre els cinc eixos del congrés: el dia a dia de les entitats, els recursos, la relació amb l’administració, la comunicació i la incidència i el treball en xarxa. Les conclusions d’aquests debats i les propostes d’actuació també es presentaran durant el matí.

La inscripció per a la sessió final ja es pot formalitzar online fins el 10 de maig o fins que s’esgotin les places.

Recommended Posts