Captació de fons per ASSÍS09.06.2016 | El proper dimarts 14 de juny, el Centre ASSÍS organitza la IV Nit de Blues Solidari a la sala Luz de Gas (Muntaner 246, Barcelona), a partir de les 21 hores.

Els amants del blues podran escoltar el grup DEEP Blues amb altres artistes convidats: Agustí Mas, Amadeu Casas, August Tharrats, Emili Baleriola, German Bas, Lluís Souto, Miquel Talavera i Sergi Blanch; i alhora col·laborar amb els projectes del Centre ASSÍS.

Les entrades-donatiu es poden adquirir al centre o directament a la taquilla de la sala el mateix dia del concert per 12 euros. També es poden fer aportacions via Fila 0 al número de compte ES80 2100 0808 1902 0082 5988.

El Centre ASSÍS treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb l’objectiu de facilitar i motivar processos d’inclusió social de persones en situació de sense llar, fomentant la promoció de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació a la situació que pateixen. Els beneficis de la recaptació de l’espectacle es destinaran en la seva totalitat als projectes d’ASSÍS.

Recommended Posts